Welkom op the field

The Field is niet zomaar een plek. Het is dé broedplaats voor duurzame en circulaire innovaties. Waar mensen elkaar ontmoeten, ideeën ontstaan, en worden uitgevoerd. We geloven in circulair bouwen – dat betekent dat we niet alleen vier muren optrekken, maar we gebruiken ook materialen uit onze directe omgeving om iets prachtigs te creëren. Op het terrein van de voormalige kweektuin van Het Singelpark zijn zowel het Paviljoen als de tiny offices gebouwd met hergebruikte materialen. Daarmee zijn de vergaderruimtes en eventlocatie niet alleen circulair, maar ook nog eens demontabel.

Ontdek de unieke broedplaats van Leiden waar duurzaamheid, vergaderen en events samenkomen. 

Materialenoverzicht

Ontdek waar elk gebouw van is gemaakt.

Samenwerkingen

Lees meer over onze samenwerkingspartners.

Team

Aangenaam! Ontmoet het team achter The Field. 

ervaar het zelf

Het ontwerp van The Field is bewust gekozen. Zo ervaar je vanuit zowel het Circulair Paviljoen als vanuit de tiny offices een gevoel van buiten. Met uitzicht op het groene park ervaar je een gevoel van rust, vrijheid en kalmte. 

Benieuwd hoe jij jouw vergadering, brainstorm of borrel in een duurzaam jasje kunt steken? Ontdek de ruimtes van The Field!

Onderdeel van PLNT

The Field Leiden is onderdeel van PLNT Leiden. PLNT zet zich in om innovatie en ondernemerschap aan te jagen in Leiden en regio. Het centrum biedt hiervoor een actieve community, divers netwerk, actuele kennis, flexibele werkplekken en veelzijdige trainingen en workshops. Alles voor de uitdagingen van morgen. Hier kunnen startups die bij PLNT gevestigd zijn van profiteren en een vliegende start maken.