Paradepaardje

Het Circulair Paviljoen is ons paradepaardje. Door alle glazen wanden kijk je zo het park in en lijk je op te gaan in de natuur. Door de vele ramen en het hoge plafond voelt alles ruimtelijk aan. Er is een capaciteit van 12 tot 50 personen voor binnen- en zittende evenementen, en van 40 tot 100 personen voor staande evenementen (in combinatie met het terras buiten). In het Circulair Paviljoen is alles aanwezig wat je nodig hebt. Goede koffie, wifi en natuurlijk een goed gevulde bar! De perfecte locatie voor jouw event in het groen! Met mooi weer kun je bovendien heerlijk op het terras zitten.

Naast deze basis bieden we ook de mogelijkheid om je bijeenkomst inhoudelijk te versterken. Wil je hulp bij het ontwikkelen van innovatieve duurzame ideeën? Of wil je de creativiteit en innovatiekracht van je team verbeteren? Bij The Field zijn in-house brainstorm facilitators en team-innovators beschikbaar.

Meer over de ruimte

Het Circulair Paviljoen is van alle gemakken voorzien. We zetten de belangrijkste info voor je op een rij:

Verschillende opstellingen

In het Circulair Paviljoen zijn er verschillende opstellingen mogelijk. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de capaciteit. Een plenaire, zittende opstelling binnen is geschikt voor 12 tot 50 personen. Liever staand? Dan biedt het Paviljoen plek voor 40 tot 100 personen. 

Wil je graag samen sparren over de mogelijkheden? Stuur gerust een mailtje naar thefield@plnt.nl en wij denken met je mee!