Week van de Circulaire Economie

Van 11 tot en met 16 maart is het de Week van de Circulaire Economie. Gemeente Leiden, Rabobank Leiden, het CML, het Circulair Warenhuis & The Field/PLNT slaan daarom de handen ineen en organiseren de hele week toffe bijeenkomsten, events en workshops om zelf te ervaren hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. 

The Field is als circulaire proeftuin hét ontmoetingspunt voor Leiden om kennis te maken met circulaire economie. Meedoen? Ontdek hier de events tijdens de Week.

Over de Week

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. 

Wat kun je tijdens de Week allemaal doen?

Iedere dag van de Week van de Circulaire Economie kun je deelnemen aan activiteiten rondom circulaire economie. Van het volgen van een Design Thinking Sessie tot aan oude producten nieuw leven inblazen tijdens het Repair Cafe. Het kan allemaal!

Opening door rené kleijn

Maandag 11 maart

Bekijk event

LUMC verduurzaamt de zorg 

Maandag 11 maart

Bekijk event

Design Thinking Sessie

 

Dinsdag 12 maart

Bekijk event

Repair Cafe 

 

Woensdag 13 maart

Bekijk event

masterclass 

 

Woensdag 13 maart

Bekijk event

kweekset maken van Oesterzwammen

Donderdag 14 maart
 
Bekijk event

Kledingruil – voorjaarseditie

Vrijdag 15 maart

Bekijk event

Start bomenseizoen Cool down city

Zaterdag 16 maart

Bekijk event