Zo maak je van jouw bijeenkomst een succes

Wil je een next level event? Wij bieden een aantal extra’s om ervoor te zorgen dat jouw dag onvergetelijk wordt. Zo kan ons team van experts je helpen je evenement te faciliteren, kun je samen met Op Step een sociale bijdrage aan je evenement leveren, of ga de natuur in en leer hoe je een bijenhotel maakt tijdens een van onze workshops. Laat ons bij het boeken weten of je iets extra’s wilt toevoegen. Wij denken graag met je mee!

Tussen Leuk & Meuk met OpStep

Bij OpStep gaat avontuur en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand! Een ervaren gids neemt jullie mee op de step door Leiden naar “Het Warenhuis”; de grootste kringloopwinkel van Leiden. Deze winkel wordt gerund voor en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Hier krijgen jullie een inkijk in de organisatie en zal een specialist jullie een cursus waardebepaling geven om zo “Leuk en Meuk” van elkaar te onderscheiden. Het beste deel? Jullie dragen écht bij aan een betere wereld terwijl je lacht, plezier maakt en mooie herinneringen creëert! Ook geeft OpStep historische rondleidingen en organiseren ze andere teambuilding activiteiten!

Vanaf €37,50 per persoon (min. 10 personen)

Eventteam

Wil je jezelf een hoop stress, gedoe en slapeloze nachten besparen bij het plannen van je event? Goed nieuws! Boek onze professionele eventplanner en geniet van een stressvrij en vlekkeloos georganiseerd event! Ons eventteam heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en partners die kwaliteitsdiensten leveren. Ze weten precies wie ze moeten inschakelen voor catering, decoratie, entertainment en meer. Daarnaast zal het plannen en organiseren van elk aspect van je event uit handen worden genomen, van begin tot eind. Elk detail wordt zorgvuldig in de gaten gehouden, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het event.

Prijs op aanvraag

Begeleide brainstormsessie

Wil je jouw event naar een hoger niveau tillen en indruk maken op je team met originele ideeën en creatieve oplossingen? Dan hebben wij de perfecte aanvulling voor jouw programma: een Begeleide Brainstormsessie! Laat ons team van ervaren facilitators je helpen om de kracht van collectieve intelligentie te benutten. Met onze gestructureerde aanpak en stimulerende brainstormtechnieken zorgen we ervoor dat jouw deelnemers hun beste ideeën delen en samenwerken als nooit tevoren. Geef je event een creatieve boost met bijvoorbeeld workshop met de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode of laat je gasten verrassen door de frisse ideeën die uit onze verschillende brainstormtechnieken voortkomen.

Prijs op aanvraag

Ontdek Bijen & Biodiversiteit bij The Field

Geef jouw event een bijzondere en educatieve touch! Laat de experts van Beegrateful je meenemen in de fascinerende wereld van wilde bijen en het belang van biodiversiteit. Boek een lezing die inzicht geeft in de rol van wilde bijen in ons ecosysteem en de noodzaak om ze te beschermen of ben lekker creatief en maak je eigen bijenhotel tijdens een unieke DIY-workshop! Laat je gasten kennismaken met de boeiende wereld van wilde bijen en biodiversiteit.

Lezing vanaf €150,00 | Workshop vanaf €40,00 per persoon (min. 10 personen)

Workshop Buitenwerken

Wil je jouw strategiedag naar een hoger niveau tillen en je team inspireren? Kies dan voor de Buitenwerkshop – een unieke ervaring waarbij natuur en strategie samenkomen voor een onvergetelijke dag! Stap uit je comfortzone en ontdek hoe de natuur jouw creativiteit, verbinding en besluitvorming positief beïnvloedt. Je krijgt alle tools die je nodig hebt, zoals boombureaus, een whiteboard en de poweroak om je strategiedag tot een succes te maken.

Inspiratiesessie (1 – 1,5 uur): €450,00 | Buitenwerkshop (ochtend/middag): €1.495,00 (max 25 personen)