Je bekijkt nu Repair Café

Repair Café

Wat doe je met je kapotte broodrooster, platenspeler of kleding? Veel mensen zullen het weggooien, want tegenwoordig is iets nieuws kopen vaak goedkoper dan laten repareren. Zonde, niet alleen van het geld, maar ook van de belasting van onze planeet!

Op woensdag 13 maart tussen 15:00 en 17:30, kun je daarom terecht bij Thomas en Micha van Thobo Engineering om je oude spullen te redden van de stort!

Ongeacht of het beschadigde artikel gerepareerd kan worden of niet, na je bezoek heb je duidelijkheid: het kan teruggestuurd worden naar de fabrikant, is niet meer te herstellen, of je kan het zelf vakkundig repareren. Thomas en Micha kijken er graag samen met jou naar, zodat jij ook kennis vergaart hoe je zelf naar kapotte apparaten kan kijken!

PRAKTISCHE INFO

  • Datum: woensdag 13 maart
  • Tijd: 15:00 – 17:30
  • Plaats: The Workshop PLNT, Langegracht 70
  • Kosten: Op basis van vrijwillige bijdrage en eventueel de kosten voor nieuwe onderdelen, altijd in overleg. Hiermee betaalt het Repair Cafe zijn kosten, dus doneren is wel zo lief!

Zeker weten dat er een plekje is? Van tevoren alvast even jouw project doornemen met Thomas en Micha, zodat hij alvast onderdelen kan bestellen? Meld je dan aan via dit mailadres en laat gelijk weten wat je van plan bent om mee te nemen!