Je bekijkt nu Finaledag groene ontwerpwedstrijd ‘Van een Lei’en dakje’

Finaledag groene ontwerpwedstrijd ‘Van een Lei’en dakje’

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group organiseert samen met de gemeente Leiden een Groene Daken ontwerpwedstrijd, met de titel ‘Van een Lei’en dakje’, voor alle inwoners, studenten en ondernemers van de gemeente Leiden. Met deze wedstrijd geeft de gemeente Leiden samen met Antea Group concrete invulling aan de doelstellingen van de stad om een fijne, groene en gezonde plek te zijn om te wonen. En de finaledag? Die is op The Field!

Met deze groene ontwerpwedstrijd daagt Antea Group twee doelgroepen uit om met creatieve ideeën en oplossingen te komen: inwoners en bedrijven. Deze wedstrijd is niet alleen een uitnodiging voor ontwerpers en architecten, maar ook voor elke individuele inwoner, student en elk bedrijf in Leiden om hun ideeën, creativiteit en visie voor de vijfde gevel te delen.

Vanuit alle inzendingen worden door een vakjury per categorie 3 finalisten samengesteld. Het publiek kan in de week voor de finaledag stemmen op het voor hun favoriete ontwerp. Op de finaledag op maandag 3 juni pitchen de finalisten in 5 minuten hun ontwerp waarna de winnaars van de Publieksprijzen en Juryprijzen bekend worden gemaakt.